Concursul Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” 2021, ediția a XI-a

„ ZIUA ZÂMBETULUI DE COPIL”/ Child Smile Day

Piatra Neamț, ediția  a  XI – a , România, 2021

 

REGULAMENT

 

Asociația Culturală Star, organizează în perioada 30 septembrie – 03 octombrie 2021, editia a XI-a, a manifestării „Ziua Zâmbetului de Copil”, Piatra – Neamț, România.

Concursul Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” își propune încurajarea tinerelor talente în domeniul artei fotografice, educației civice, a interpretării muzicale, oferind copiilor şi tinerilor posibilitatea exprimării artistice.

 

Manifestarea are 2 secțiuni: muzică populară și muzică ușoară.

  • Categoriile de vârstă pentru secțiunea individual muzică ușoară sunt 4-5 ani, 6-7 ani, 8 – 9 ani, 10-11 ani, 12 – 13 ani, 14- 15 ani, 16 – 18 ani. Secțiunea grupuri muzică ușoară ( maxim 5 membri) va cuprinde două categorii: 5-11 ani și 12 – 18 ani.
  • Categoriile de vârstă pentru secțiunea individual muzică populară sunt 4-5 ani, 6-7 ani, 8 – 9 ani, 10-11 ani, 12 – 13 ani, 14- 15 ani, 16 – 18 ani. Secțiunea grupuri muzică populara (maxim 5 membri) va cuprinde două categorii: 6-11 ani și 12 – 18 ani.

În funcție de numărul de concurenți înscriși se pot modifica grupele de vârstă. Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda trofee, premii, mențiuni și premii speciale. Câte un trofeu de secțiune respectiv muzica ușoara și muzică populară.

Trofeul festivalului se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de vârstă, care prin evolutia sa va reuși să se evidențieze în mod cu totul deosebit.

SELECȚIE:

Fiecare concurent/grup va trimite melodia pe care dorește să o interpreteze în concurs format mp3, pozitiv sau link cu o evolutie a participantului și negativul piesei propuse pentru concurs.

Numărul de concurenți pe fiecare categorie de vârstă va fi stabilit de juriul de selectie în functie de calitatile vocale ale concurentilor și de melodiile propuse, de asemenea, pot fi modificate și grupele de vârstă în funcție de numărul concurenților înscriși.

Se vor trimite obligatoriu următoarele documente: fișa de înscriere, certificat de naștere a concurentului, o fotografie color, în prim plan, pe suport jpeg, fără microfon sau alte accesorii, documentul care atestă că ați donat în contul Asociației Culturale Star suma de 150 lei  ( + comisionul bancar -10 lei ) RO95BTRL02801205D13025XX Banca Transilvania Sucursala Piatra – Neamț, până la data de 17 septembrie 2021, la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com La secțiunea grupuri suma aferentă preselecției este de 75 lei/membru de grup. Nu se vor prezenta în concurs alte piese decât cele admise ca urmare a selectiei.

          Înscrierea concurenților/grupurilor se va face până cel mai târziu 17.09.2021. Rezultatele selecției vor fi afișate pe data de 26.09.2021.

Pentru concurenții din străinătate, se poate participa on-line prin transmiterea unui clip video/o inregistrare live, nu play-back, fără taxa de participare, beneficiind de o diplomă transmisa în format electronic.

Deciziile juriului de concurs și selecție sunt irevocabile și nu pot fi contestate.

 

Programul festivalului: 01.10.2021 orele 16:00 – zi de concurs, iar în data de 02.10.2021 orele 14:00 – gala festivalului.

 

Costurile privind transportul vor fi suportate de fiecare concurent. Organizatorii nu asigură cazare, masă şi transport pentru concurenți, părinţi şi însoţitori.

Dispoziţii finale:

  1. Toti participanţii vor completa si semna fisa de inscriere ce contine si declaraţia prin care confirmă faptul că au citit termenii şi condiţiile de organizare a festivalului şi se obligă să respecte prevederile regulamentului atat pe durată a festivalului, cat si dupa.
  2. Atât concurenţii, cât şi însoţitorii acestora trebuie să aibă un comportament decent, să nu provoace daune, să respecte toate prevederile prezentului regulament și să dea dovadă de fair-play
  3. Încălcarea regulamentului conduce la eliminarea din concurs.
  4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului regulament.

 

IMPORTANT!

Desfășurarea festivalului va respecta condițiile impuse de legislație vis-a-vis de COVID-19, dar și de evoluția la nivel național și internațional a pandemiei provocate de Coronavirus. Purtarea mastilor pentru concurenti si insotitori  pana la intrarea pe scena va fi obligatorie pe toata durata manifestarii și în sala de spectacol. Pentru o mai buna igienă, concurentilor li se va recomanda să vină cu manșonul propiu de protecție pentru  microfon. Participarea la eveniment se va face, potrivit legislației în vigoare, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, cu probabilitatea de a avea dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau prezentarea unui  rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

 

Informatii suplimentare se pot obtine la secretariatul festivalului – 0722481419 sau prin internet la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com ; WEB: www.asociatiaculturalastar.com

 

ORGANIZATORII  FESTIVALULUI  UREAZĂ 

TUTUROR  PARTICIPANȚILOR  MULT  SUCCES !

fisa de inscriere INDIVIDUAL

fisa de inscriere GRUP

 

 

One Response to “Concursul Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” 2021, ediția a XI-a”

  1. Baltag Paula says:

    Îmi place să particip

Leave a Reply