Regulament Ziua Zâmbetului de Copil 2014

Asociația Culturală Star, organizează in perioada 03 – 04 octombrie 2014, editia a IV-a, a Festivalului Ziua Zâmbetului de Copil, Piatra – Neamț, România, in parteneriat cu Primaria mun. Piatra – Neamț și Galleria Mall.

Festivalul Ziua Zambetului de Copil este un concurs de interpretare muzicală. Concursul îşi propune să contribuie la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică uşoară, români şi străini. Totodată festivalul îşi propune să readucă în atenţia turiştilor români şi străini mun. Piatra Neamț precum și zona Neamțului și a Moldovei, iar România să fie cunoscută și apreciată peste hotare.

Categoriile de vârstă pentru secțiunea individual muzică ușoară sunt 6-7 ani, 8 – 9 ani, 10-11 ani, 12 – 13 ani, 14- 15 ani, 16 – 18 ani. Secțiunea grupuri muzică ușoară va cuprinde două categorii: 6-11 ani și 12 – 18 ani. În funcție de numărul de concurenți înscriși se pot modifica grupele de vârstă. Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii ( locul I, II, III),mentiuni și premii speciale. Trofeul festivalului se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de vârstă, care prin evolutia sa a reușit să se evidențieze în mod cu totul deosebit.

PRESELECTIE:

Fiecare concurent/grup va trimite 1-2 piese înregistrate format mp3, pozitiv urmând ca după preselecție, finaliștii să trimită negativul piesei selectate.    Piesa selectată de juriu va fi obligatoriu interpretată în concurs.

Numărul de concurenti pe fiecare categorie de vârstă va fi stabilit de juriul de preselectie in functie de calitatile vocale ale concurentilor si de melodiile propuse.

Se vor trimite obligatoriu următoarele documente: fișa de înscriere, certificat de naștere a concurentuluisi o fotografie color, în prim plan, pe suport jpeg, fara microfon sau alte accesorii la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com Nu se vor prezenta în concurs alte piese decât cele admise ca urmare a preselectiei.

Nu există taxă de preselecție.

Înscrierea concurenților/grupurilor se va face până cel mai târziu 27.09.2014. Rezultatele preselecției vor fi afișate pe data de 30.09.2014.

Taxa de înscriere în finala festivalului este de 100 lei ( + comisionul bancar ) la secțiunea individual, iar la secțiunea grupuri aceasta este de 80 lei/membru de grup și vor fi trimise în contul: Asociatia Culturală Star RO95BTRL02801205D13025XX Banca Transilvania SUCURSALA Piatra – Neamț, până la data de 01.10.2014.

Pentru concurenții din străinătate taxa de festival este de 50 euro la secțiunea individual, iar la secțiunea grupuri de 35 euro/membru de grup.

Copia ordinului de plată se va scana si va fi trimis impreună cu celelate documente pentru preselecție prin email pe adresa: asociatiaculturalastar@gmail.com

Deciziile juriului de concurs și preselectie sunt irevocabile și nu pot fi contestate.

Programul festivalului: 03.10.2014 orele 16,00 – ziua de concurs, iar în data de 04.10.2014 orele 12,00 – gala festivalului

Informatii suplimentare se pot obtine la secretariatul festivalului – 0722481419 sau prin internet la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com; WEB: www.asociatiaculturalastar.com

ORGANIZATORII FESTIVALULUI UREAZA TUTUROR PARTICIPANTILOR MULT SUCCES!

Fisa Inscriere (Word)

Fisa Inscriere (PDF)

Leave a Reply